Projecten

Komende Evenementen 2018

Paasblues op het IJ – 2de paasdag maandag 2 april

Of ik goede muzikanten ken? Jazeker! The Damned and The Dirty spelen op 2 april bij Rederij het IJ. Het nieuwe album Revelation van dit bluesduo is net uit. Vaar mee en boek je kaartje hier.

Streets of the World – Music Festival 14 & 15 april 2018

Fotomuseum Streets of the World op het Hembrugterrein vertelt het indrukwekkende verhaal fotograaf Jeroen Swolfs. Jeroen Swolfs heeft zeven jaar de wereld over gereisd en het dagelijkse straatbeeld van iedere wereldstad vast gelegd. Momenteel heeft dit unieke museum een winterstop en is het enkel geopend voor groepen en te huur als evenementenlocatie. Op 14 en 15 april wordt seizoen 2018 feestelijk geopend met het straatmuzikantenfestival; muziek uit alle werelddelen en streetfood! Hou de website en facebookpagina van Streets of the World in de gaten voor updates over dit event.

Muzikanten en vrijwilligers kunnen zich tot 1 april aanmelden via krista@streetsoftheworld.com

Bahamas – Jeroen Swolfs

PinksterZaan – 21 mei 2018

PinksterZaan, het historische event op de Zaanse Schans waarbij we de slag op de Spanjaarden herdenken. Herdenken, en vieren! Want door de overwinning bij de Schans hebben we in Zaanstad een mooie feestdag erbij: Pinkster Drie. Dit jaar mag ik assisteren bij het uitbouwen van de traditie van PinksterZaan. Op tweede pinksterdag op de Zaanse Schans en op derde Pinksterdag waarschijnlijk met een kleine activiteit op de historische locatie; het Noordeinde in Wormerveer! Mijn favoriete speelterrein.

De tachtigjarige oorlog – PinksterZaan

De Zaanse Kinderboekenmarkt 2018

Hét grootste kinderfeest van de Zaanstad vindt ook dit jaar weer plaats! Vorig jaar mocht ik samen met Jacob de promotie verzorgen en ook dit jaar ga ik weer vloggend op pad. Meer informatie volgt…

Upcoming

Rederij het IJ biedt weer diverse culturele boottochten aan en in de week van de herfstvakantie barst Week van de Industriecultuur los in regio IJmond e.o.. Ook sta ik kandidaat voor politieke partij ROSA en komen er een serie betoverende concerten aan in het mooie Drenthe. Stay tuned

 

2017↓

Industriecultuur! Vanaf de zomer 2017 zijn er in het hele Noord-Zeekanaal gebied culturele activiteiten rondom industrieel erfgoed en huidige industrie. Mooie kinderworkshops, fotografie masterclasses, rondleidingen en spectaculaire performances en uitgelichte objecten! In de Week van de Industriecultuur heb ik mogen helpen bij de vormgeving en organisatie van verschillende activiteiten. Kijk voor meer info op www.industriecultuur.nl

Dokweg, IJmuiden |Watertoren verlicht |FotoKvL / Ko van Leeuwen

 

Als correspondent uit Nederland schrijf ik zo nu en dan een blogje voor de Chinese website World Tourism Photography over mooie plekken en het leven in Nederland. Het brengt mij terug in de tijden van mijn werk als gids waar je met een verse blik je vertrouwde omgeving opnieuw bekijkt. Vol verwondering zie je dan hoe mooi en kunstig alles is. De blogs zullen ook hier in het engels op mijn website verschijnen.

Heerlijk varen op het IJ! Rederij het IJ biedt superleuke mini-cruises en dagtochten aan op de route Hoorn-Amsterdam. Niks geen saaie boottocht, maar heerlijk uitwaaien onder het genot van fantastische muziek, barbecue hapjes of schitterend vuurwerk. Met veel plezier heb ik dit jaar mogen helpen bij het programmeren van de muziek, meekijken bij het PR beleid en maken van foto’s en filmpjes. Kijk snel even bij hun programma op www.rederijhetij.nl .

Een megagroot kinderfeest op de Zaanse Schans! De Zaanse Kinderboekenmarkt is het leukste evenement voor kleintjes in de Zaanstreek. Met meer dan 40 gratis toegankelijke activiteiten, meet&greets met diverse kinderboekenauteurs en in 2017 het kekke thema Wereldreizen! Van Dalen Events bood met veel plezier ondersteuning in de PR en organisatie. Wat een heerlijk team! De Roze Stewardess en Globio presenteren samen de Zaanse Kinderboekenmarkt in diverse vlogs.

Kwaliteitstheater in de oude Honigfabriek  in Koog aan de Zaan. Theatermijn is een theaterschool voor jongeren en biedt vanaf mid 2017 ook filmlessen aan. Daarnaast verhuurt Theatermijn de theaterzaal op de vierde etage, wordt er coaching geboden en zijn er tal van projecten in de hele Zaanstreek. Niet alleen had ik een heerlijke flexplek, ook heb ik mogen helpen bij de PR en sparren over het beleid. Meer info zie www.theatermijn.nl.

Naast haar evenementenwerk is Krista van Dalen part-time werkzaam in de zorg waar zij één op één begeleiding biedt en collega’s traint en toetst. Verder is Krista fractieassistent bij de lokale politieke partij ROSA.

Meer achtergronden en werkervaring zie LinkedIn

2016↓

Dol zijexpo-food-for-thought-speechn we op spannende locaties in de Zaanstreek! De oude Honigfabriek in Koog aan de Zaan is zo een plek. Rauw fabrieksterrein waar met de nodige improvisatie heel veel mogelijk is. Met veel plezier verzorgde Van Dalen Events samen met een creatief en gedreven Honigteam evenementen en tijdelijke verhuur in dit karakteristieke Zaanse industriepand.
Meer info: www.honigfabriek.nl

 

Afgelopen 2 seizoenen heeft Van Dalen Events i.o.v. I-Fikz de productie van de Zaansafari’s verzorgd. Betoverende tochten op de Zaan, startend in het blauwe uur en aangevuld met een spectaculair cultureel programma. De Zaanse maakindustrie is schitterend!

Bij het pittoreske Bezoekerscentrum De Breek programmeerde Van Dalen Events iedere maand live muziek en verzorgen we de PR rondom de vele activiteiten die plaatsvinden. De Breek is een bijna magische plek op het laagste punt van Noord-Holland, mét appeltaart en fijne muziek.

Bij het evenementenbureau Ducktrail heeft Krista van Dalen in de loop der jaren vele rollen vervuld. Van tourmanager tot coach tot ondersteunend in de PR. Altijd mooi om te kunnen bijdragen bij de verwezenlijking van misschien wel het leukste bedrijfsuitje van Nederland!

wilhelminapark

In het mooiste parkje dat de Zaanstreek rijk is verleende Van Dalen Events haar vrijwillige medewerking aan de vele mooie publieksevenementen die daar plaatsvinden. Met een klein team van gedreven vrijwilligers weet het Wilhelminapark Wormerveer ieder jaar meer dan 2000 buurtbewoners te verblijden met leuke en gratis toegankelijke evenementen in een ongedwongen sfeer.