Projecten

Industriecultuur! Vanaf deze zomer in het hele Noord-Zeekanaal gebied culturele activiteiten rondom industrieel erfgoed en huidige industrie. Mooie kinderworkshops, fotografie masterclasses, rondleidingen en spectaculaire performances en uitgelichte objecten. Kijk voor supertoffe activiteiten op www.industriecultuur.nl

Dokweg, IJmuiden |Watertoren verlicht |FotoKvL / Ko van Leeuwen

 

Als correspondent uit Nederland schrijf ik zo nu en dan een blogje voor de Chinese website World Tourism Photography over mooie plekken en het leven in Nederland. Het brengt mij terug in de tijden van mijn werk als gids waar je met een verse blik je vertrouwde omgeving opnieuw bekijkt. Vol verwondering zie je dan hoe mooi en kunstig alles is. De blogs zullen ook hier in het engels op mijn website verschijnen.

Heerlijk varen op het IJ! Rederij het IJ biedt superleuke mini-cruises en dagtochten aan op de route Hoorn-Amsterdam. Niks geen saaie boottocht, maar heerlijk uitwaaien onder het genot van fantastische muziek, barbecue hapjes of schitterend vuurwerk. Met veel plezier heb ik dit jaar mogen helpen bij het programmeren van de muziek, meekijken bij het PR beleid en maken van foto’s en filmpjes. Kijk snel even bij hun programma op www.rederijhetij.nl .

Een megagroot kinderfeest op de Zaanse Schans! De Zaanse Kinderboekenmarkt is het leukste evenement voor kleintjes in de Zaanstreek. Met meer dan 40 gratis toegankelijke activiteiten, meet&greets met diverse kinderboekenauteurs en in 2017 het kekke thema Wereldreizen! Van Dalen Events bood met veel plezier ondersteuning in de PR en organisatie. Wat een heerlijk team! De Roze Stewardess en Globio presenteren samen de Zaanse Kinderboekenmarkt in diverse vlogs.

Kwaliteitstheater in de oude Honigfabriek  in Koog aan de Zaan. Theatermijn is een theaterschool voor jongeren en biedt vanaf mid 2017 ook filmlessen aan. Daarnaast verhuurt Theatermijn de theaterzaal op de vierde etage, wordt er coaching geboden en zijn er tal van projecten in de hele Zaanstreek. Niet alleen had ik een heerlijke flexplek, ook heb ik mogen helpen bij de PR en sparren over het beleid. Meer info zie www.theatermijn.nl.

Naast haar evenementenwerk is Krista van Dalen part-time werkzaam in de zorg waar zij één op één begeleiding biedt en collega’s traint en toetst. Verder is Krista fractieassistent bij de lokale politieke partij ROSA.

Meer achtergronden en werkervaring zie LinkedIn

2016↓

Dol zijexpo-food-for-thought-speechn we op spannende locaties in de Zaanstreek! De oude Honigfabriek in Koog aan de Zaan is zo een plek. Rauw fabrieksterrein waar met de nodige improvisatie heel veel mogelijk is. Met veel plezier verzorgde Van Dalen Events samen met een creatief en gedreven Honigteam evenementen en tijdelijke verhuur in dit karakteristieke Zaanse industriepand.
Meer info: www.honigfabriek.nl

 

Afgelopen 2 seizoenen heeft Van Dalen Events i.o.v. I-Fikz de productie van de Zaansafari’s verzorgd. Betoverende tochten op de Zaan, startend in het blauwe uur en aangevuld met een spectaculair cultureel programma. De Zaanse maakindustrie is schitterend!

Bij het pittoreske Bezoekerscentrum De Breek programmeerde Van Dalen Events iedere maand live muziek en verzorgen we de PR rondom de vele activiteiten die plaatsvinden. De Breek is een bijna magische plek op het laagste punt van Noord-Holland, mét appeltaart en fijne muziek.

Bij het evenementenbureau Ducktrail heeft Krista van Dalen in de loop der jaren vele rollen vervuld. Van tourmanager tot coach tot ondersteunend in de PR. Altijd mooi om te kunnen bijdragen bij de verwezenlijking van misschien wel het leukste bedrijfsuitje van Nederland!

wilhelminapark

In het mooiste parkje dat de Zaanstreek rijk is verleende Van Dalen Events haar vrijwillige medewerking aan de vele mooie publieksevenementen die daar plaatsvinden. Met een klein team van gedreven vrijwilligers weet het Wilhelminapark Wormerveer ieder jaar meer dan 2000 buurtbewoners te verblijden met leuke en gratis toegankelijke evenementen in een ongedwongen sfeer.